Hingamisõhtu Ida-Virumaal

Saka Kultuurimajas, Kohta vallas  Ida- Virumaal
Neljapäeval 15. mail kell 18.00-21.00
Selle hooaja viimane hingamisõhtu on pühendatud naiselikkusele, ilule ja kevadisele õitsemisele. Pane selga seelik või kaunis kleit, milles tunned ennast mugavalt ja saad kogu südamest lustida. Ja tule hingama kui peole! Tervenemine on hinge pidu! Sellel õhtul tantsime, teeme peegeldusharjutusi ja õhtu keskmeks on hingamissessioon.

Tule, võta sõbrannad kaasa ja õitseme koos!

Võta ühes matt ja kerge tekk või magamiskott hingamisessiooniks ja veepudel.

Aeg ja koht:
Neljapäev 15. mai 2104 kell 18.00-21.00
Saka Kultuurimajas
Saka küla, Kohta vald, Ida-Virumaa

Osalemistasu 12 eurot

juhendaja: Virge Kuivjõgi

Info ja registreerumine e-maili või telefoni teel:
virge.kuivjogi@gmail.com või 524 0468

Vabastavas hingamises toimub elunergia tõus nii füüsilisel, emotsionaalsel, mentaalsel ja spirituaalsel tasandil. Sellisel moel aitavad hingamistehnikad puhastada piiravaid arusaamu ja hirme ning vabaneda häirivatest harjumustest pehmel viisil. Lisaks suurendavad energeetilised protsessid loovust. Hea kontakt keha, tunnete ja vaimuga annab inimesele elurõõmu ja loomisjõudu. Hingamispraktikad ja tants mõjuvad inimestele korrastavat ning avaldavad stressivähendavat mõju.

praktikad aitavad:
vabastada emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid
alandada stressitaset
lõõgastuda ja lõdvestuda
jõuda mõtteselguseni
leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu
tunda loovuse ja loomingulisuse kasvu
suurendada elujõudu