Süvagrupi tagasiside

“Mind üllatas kõige rohkem, et lausa füüsiliselt on võimalik tunda teiste energiat! Põnevad olid ka energia tõstmise-liigutamise harjutused.”
Ingrid

“Minu loovus läks rohkem tööle ja seetõttu sain mõned asjad tehtud.”
Jane

“Mulle avaldasid muljet teiste kogemused ja üllatas tase kuhu välja jõudsime. Huvitav oli ka aja kiire möödumine hingates (ehk ajatus)”
Kaia

“Sügisene grupp oli justkui minu jaoks kokku pandud! Põnev oli, kuidas tulid just need praktikad, mida ma tolles hetkes kõige rohkem vajasin. Minu jaoks oli väärtuslikeim kogemus, et hingamistes on ka mineviku vormis võimalik lähedastega kokku saada. See oli nii võimas ja ehe!

Tahan Sind Virge tänada iga korra eest! Ja, et Sa võtsid jagada neid ainulaadseid praktikaid, oskusi ja teadmisi!”
Signe

Ootamatu oli intuitsiooni teema – nt et üks asi on see, kui ma TEAN valikuvariante ja neile mõeldes tunnetan, kas selle variandiga kaasneb kerge või raske, meeldiv või ebameeldiv tunne, aga kui ma EI TEA, milline mu variantidest on millisele paberile kirjutatud ja siis ikkagi tekkivad mingid kerged-rasked, head-halvad tunded kehas… vot see oli müstika!  Praktikatest… appi, ma ei oska öelda, neid oli ju nii mitmeid, mis tõsiselt korda läksid!
Maarja

Eriline oli, kuidas sain mõne grupikaaslasega nii hea kontakti ja kuidas nad oskasid siiralt mulle jagada oma heasoovlikkust ja osavõtlikkust. See oli imeline tunne. Veel üllatas, et on niipalju erinevaid hingamispraktikaid ja võtteid, iga kord olin ootusärev, et mis juhtub ja mida ma sellest endaga kaasa suudan võtta.

Kõige enam meeldisid grupiharjutused, paariskogemused. Need avaldasid mulle kõige sügavamat mõju. Ringis oma kogemuste jagamine meeldis. Grupikaaslaste avatus ja toetus meeldis. Ja Virge, Sinu rahulikkus, teadmised ja nende jagamise oskus, justkui eemalt jälgimine, aga samas tugev toetus. Tundsin end turvaliselt ja heades kätes!
Elle Aili

„Ma ei kujutanud ette, mida grupis tehakse ja kuidas vabastav hingamine käib. Oletasin ainult, et kindlasti on see midagi huvitavat. Lootsin, et hingamispraktikad on kasulikud ja aitavad ennast tundma õppida. Edaspidi olin põnevil iga tunni alguses, sest kõik, mis toimus oli nii hämmastav! Lõpuks olin väga rahul, et otsustasin grupiga liituda.

Üllatas võimaluste ja praktikate ning tehnikate rohkus hingamismaailmas. Enda juures pani mind imestama, kuidas mu keha reageeris hingamisele. Kuidas tegelikult ka kõik toimis ja missugused reaktsioonid mul olid! Peale hingamissessioone tekkis hea tunne.

Veel meeldis ühtne grupivaim ja energia nii erinevate inimeste vahel. See oli mõnus ja rahulik olemine, kus igaüks tegeles iseendaga aga samas tegelesime ka aeg-ajalt teineteisega. Grupis oli ühtekuuluva ja kokkuhoidva ning hooliva pere tunne.

Tunnid olid hästi läbimõeldud ja meeldis, et iga kord oli erinev teema. Juhendaja oskas hästi teadmisi edasi anda ja kõik mõistetavaks teha.

Toredad olid nii grupikaaslased kui juhendaja ja ma olen tänulik saadud kogemuste eest!“
Helle

Mul on tunne, nagu oleks see kursus olnud sissejuhatus minu avanemisele: vaevalt jõudis midagi suurt üles kerkida, kui juba sai aeg otsa.
Merle

 

TAGASI SÜVAGRUPI TUTVUSTUSE JUURDE