Süvagrupi tagasiside

“Mind üllatas kõige rohkem, et lausa füüsiliselt on võimalik tunda teiste energiat! Põnevad olid ka energia tõstmise-liigutamise harjutused.”
Ingrid

“Minu loovus läks rohkem tööle ja seetõttu sain mõned asjad tehtud.”
Jane

“Mulle avaldasid muljet teiste kogemused ja üllatas tase kuhu välja jõudsime. Huvitav oli ka aja kiire möödumine hingates (ehk ajatus)”
Kaia

“Sügisene grupp oli justkui minu jaoks kokku pandud! Põnev oli, kuidas tulid just need praktikad, mida ma tolles hetkes kõige rohkem vajasin. Minu jaoks oli väärtuslikeim kogemus, et hingamistes on ka mineviku vormis võimalik lähedastega kokku saada. See oli nii võimas ja ehe!

Tahan Sind Virge tänada iga korra eest! Ja, et Sa võtsid jagada neid ainulaadseid praktikaid, oskusi ja teadmisi!”
Signe

„Ma ei kujutanud ette, mida grupis tehakse ja kuidas vabastav hingamine käib. Oletasin ainult, et kindlasti on see midagi huvitavat. Lootsin, et hingamispraktikad on kasulikud ja aitavad ennast tundma õppida. Edaspidi olin põnevil iga tunni alguses, sest kõik, mis toimus oli nii hämmastav! Lõpuks olin väga rahul, et otsustasin grupiga liituda.

Üllatas võimaluste ja praktikate ning tehnikate rohkus hingamismaailmas. Enda juures pani mind imestama, kuidas mu keha reageeris hingamisele. Kuidas tegelikult ka kõik toimis ja missugused reaktsioonid mul olid! Peale hingamissessioone tekkis hea tunne.

Veel meeldis ühtne grupivaim ja energia nii erinevate inimeste vahel. See oli mõnus ja rahulik olemine, kus igaüks tegeles iseendaga aga samas tegelesime ka aeg-ajalt teineteisega. Grupis oli ühtekuuluva ja kokkuhoidva ning hooliva pere tunne.

Tunnid olid hästi läbimõeldud ja meeldis, et iga kord oli erinev teema. Juhendaja oskas hästi teadmisi edasi anda ja kõik mõistetavaks teha.

Toredad olid nii grupikaaslased kui juhendaja ja ma olen tänulik saadud kogemuste eest!“
Helle

 

TAGASI SÜVAGRUPI TUTVUSTUSE JUURDE