Colin Sissoni loeng-praktikumid Armastussuhted ja teadlik seksuaalsus

Loeng-praktikumid ARMASTUSSUHTED JA TEADLIK SEKSUAALSUS Colin Sissoniga Tartus ja Tallinnas

E 15. august 2016 Tartu Loomemajanduskeskuses
kell 18.30-21.30
T 23. august 2016 Tallinnas Taiji klubis
kell 18.30-21.30

Sündmused on tõlkega eesti keelde.

Seksuaalenergia teadlik suunamine on spirituaalne praktika. See aitab kohalolevalt elada oma väes. Kui sisened ajatusse praegusesse hetke, kus mõistus, tunded ja keha hakkavad väljendama sinu tõelist olemust, siis seksuaalenergia kasutamine selles, laiendab teadlikkust ja võimaldab kogeda uusi armastuse tasandeid.

Colin jagab teadmisi teadliku seksuaalsuse praktikatest, mis on välja kasvanud kabala müstilise haru vaimuvaramust, kus tõdeti, ja see on nii ka tänapäeval, et meie elu on saanud alguse armatsemisest. See on lihtne fakt, aga seda on raske meeles hoida, kui paljud arvamused käsitlevad seksuaalsust madala, häbiväärse, räpase või pahelisena. Seksuaalsus on justkui nähtus, mida varjutab saladuse ja (eel)arvamuste loor.

Õhtusel loeng-praktikumis saad teha harjutusi, mis annavad kogemuse, kuidas jääda kohale tunnetesse ja mil moel saada teadlikuks endas mõtte-tunde-energia koosluste mõjust.

Õhtule on oodatud nii mehed kui naised, üksi tulijad ja paarid.

See õpituba sobib ka inimestele, kes esmakordset soovivad osaleda taolise temaatikaga koolitusel. Samuti on workshop`s õpetatav kasulik inimestele, kelle töö on inimeste nõustamine, ravi või elukvaliteetitõstvad teraapiad.

Colini PortreeColin P. Sisson on sündinud ja kasvanud Uus-Meremaal. Ta on rahvusvaheliselt tunnustatud kirjanik ja lektor, kes pea kolmkümmend aastat on läbi viinud koolitusi ja seminare, mis aitavad inimestel teadlikumaks saada oma unikaalsetest võimetest ning saavutada elus täit potensiaali.

Colin teab, millest räägib: ta on üles ehitanud eduka ettevõtte, õppinud psühholoogiat, personalihaldust, äriõigust ja majandust. Ta on loonud mitmeid juhtimis- ja enesearenguprogramme: kohalolekut õpetavad: „Sisemise ärkamise“ ja „Hingamise integratsiooni“, ärijuhtidele mõeldud „Inspireeriv juhtimine” ja seksuaalenergiat teadlikut kasutamist õpetav „Teadlik seksuaalsus (“`Sexual Magic” ingl. k.), viimane on üks tema lemmikuid. Ta ei pea akadeemilist haridust ainuvõimalikuks, tema jaoks on oluline sisemine õppimine, mis toetub isiklikele kogemustele.

Kabala kogukonnaga kohtus Colin 1979. a. kus ta omandas alguses teadmisi ja hilisematel aastatel oli õpetaja. Aastal 1987 lahkus ta nende ridadest ja jätkas oma teed iseseisvalt.

Colini õpetused on lihtsad, praktilised, emotsionaalselt kaasakiskuvad ning väga võimsad eriti just muutuste tõttu, mida need kutsuvad esile inimeses ja teda ümbritsevas maailmas. Tema peamine suunitlus on leida vastused iseenda sees, mitte keegi ei saa meie eest seda teha, seega on oluline leida õpetaja just enda seest. Colini koolitustel on tema sõbra rollis, kes aitab sind sellel teekonnal.

Colini loeng-praktikum on kõike muud kui tuim teadmiste pähetuupimine: see saab olema lõbus, erutav, inspireeriv ja mõtlemapanev, toidab nii hinge kui vaimu, ja mis kõige tähtsam: see on reaalselt töötav.

Käesoleval aastal jagab Colin oma kogemust ka mujal maailmas – USAs, Jaapanis, Poolas jne.

KOHT, AEG ja OSALUSPANUS:

 

TALLINNAS
T 23. august 2016 kell 18.30-21.30
Taiji klubis, Pärnu mnt 102, sissepääs E, II korrus
Etteregisteerumisel 25 eurot, koos sõbraga kahepeale 45 eurot.
Kohapeal 30 eurot

REGISTREERU
Ettemaks tasu: Loomenaudingurõõm OÜ EE112200221056382849,
selgitusse märgi osaleja nimi ja Colin Tallinn

LISAINFO virge.kuivjogi@gmail.com või 524 0468

Kuula saadet ” Traditsiooni tarkus”, kus Colin räägib muuhulgas ka teadlikust seksuaalsusest.

Colini video “Loving Relationship and Sexual Magic

Colini eesti keelsete subtiitritega video Vastuvõtmise kunst”

Eesti keeles on ilmunud tema teos: “Sisemine ärkamine”

COLIN P. SISSONI KURSUSED augustis 2016

Kursus TEADLIK SEKSUAALSUS
26.-28. August 2016 Tallinnas
Teadliku seksuaalsuse praktikaid saab teha nii koos partneriga kui ka üksi. Sellel nädalavahetusel saad avastada, kuidas jääda kohale seksuaalenergias ja aktsepteerida tundeid; mis moodi jõuda loomuliku eneseusalduseni ja lahti lasta häbelikkusest, süüst, hirmust või sooritusärevusest; mil moel luua teadlik ühendus iseenda ilu ja sensuaalsusega; kuidas hoida ja suurendada elujõudu jne. VAATA KURSUST

Alljärgnevatel kursustel on võimalus osaleda 100 eurot soodsama hinnaga kui kasutada registreerudes märksõna „Virge“.

Kursus INSPIREERIV JUHTIMINE
17-18. august 2016 Valgemetsa puhkemajas
Tänapäeva tingimustes ei piisa sellest, kui oled tugev, otsusekindel ja informeeriv juht. Inspireeritud juht mõistab, kuidas, millal ja miks inimesed käituvad just nii, nagu nad seda teevad ja reageerib sellele vastavalt. Juhiks ei sünnita, vaid saadakse tulemusrikka koolituse ja juhendamise abil. Koolitusel saad väga praktilise ja süsteemse konspekti!
VAATA KURSUST

Kursus TEADLIK SUHTLEMINE JA AVALIK ESINEMINE
24-25. august 2016 Tallinnas
Kõne esitamise kvaliteet peegeldab sinu sõnumi, toote ja eelkõige sinu enda kvaliteeti. Suurenda oma juhtimisvõimet ja mõju kasutades teadlikku kõnelemist. See on kasulik oskus nii isiklikes kui tööalastes situatsioonides.
VAATA KURSUST

Vaata ka Kadri Kullmani kursuse videotutvustust:
https://www.youtube.com/watch?v=GAMpm08gsW0