Hingamispraktikate õpituba “Mees- ja naisenergia tasakaal”

Kliki pealkirjal ja vaata kogu sündmust

Inimestena suhtleme erinevatel tasanditel, mõne vastu on meil soojad tunded, teisega on hea intellektuaalne klapp, kolmanda puhul võime kogeda, et oleks tegemist justkui hingesugulasega. Hingamispraktikate abil saab tahtlikult esilekutsuda muutunud teadvuse seisundi, mis võimaldab kogeda ennast ja maailma sügavamalt kui argipäevane tavateadvus. Hingamispraktikas õpime energeetiliselt tundma iseenda nelja erinevat tasandit. See annab võimaluse mõista ja kogeda oma sügavaid ressursse ning seeläbi neid igapäevaelus teadlikult kasutada.

Praktika kirjeldust võib täiendada Albert Einsteini tõdemusega: „Teadmine on see, mis on tulnud läbi kogemuse, ülejäänu on kõigest informatsioon.“

Hingamisõhtu võimaldab nautida nii iseenda kui teiste isikupära ja individuaalsust, samas kogedes ühendatust ja üksolemist. Praktika annab võimaluse tundma õppida mees- ja naiseenergia poolusi. Mees- ja naisenergia kuuluvad kokku, nad on Ühe kaks aspekti. Üks otsib Ühtsust, teine loob Individuaalsust. Viimane on just niisama väärtuslik kui esimenegi. Tundes ennast mõlemas energias mõnusalt, oled võimeline looma inimestega sügavaid suhteid, samas jäädes iseendaks.

Osalema on oodatud nii kogenud hingajad kui ka esmahuvilised.
Pane selga mugavad riided.

Aeg ja koht:
Luha tn 1, Tallinn Budakoja saal
Laupäeval 26.detsembril 13.00-16.00 (3 tundi)

osalemistasu on 20 eurot.
Kui võtad kaasa pereliikme või sõbra,
siis mõlema osalustasu kokku on 35 eurot 🙂

Juhendaja on Virge Kuivjõgi

Palun registreeru ONLINE:http://goo.gl/forms/rTr4TjYNLD
või
virge.kuivjogi@gmail.com või telefonil 524 0468

Hingamispraktikad on efektiivne meetod energiataseme tõstmiseks. Seda on soovitatav teha regulaarselt, et hoida stressitase madalal, meel rõõmsa ja hing kergena. Ent ka ühekordsel praktiseerimisel toob see lõõgastust ja pakub füüsilist ning hingelist rahulolu.

hingamispraktikad aitavad:
vabastada emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid
alandada stressitaset
jõuda mõtteselguseni
teha teadlikumaid valikuid
lõõgastuda ja lõdvestuda
leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu
tunda loovuse ja loomingulisuse kasvu
kogeda rohkem energiat kehas

Olen õppinud hingamisterapeudiks ja töötan klientidega 2008. aastast. Tartu Ülikoolis lõpetasin suhtekorralduse eriala. Viimase kümne aasta jooksul olen õppinud erinevaid teraapiaviise ja täiendanud ennast paljudel kursustel. Kõige rohkem on mind inspireerinud vabastav hingamine ning teised hingamispraktikad. Korraldan ka üritusi teistele terapeutidele ja õpetajatele. Olen valinud neid, mis mul endal on pannud silma särama ja mida on rõõm jagada (5 rütmi tants, liikumisõpitoad, TRE, tantra jne.). Põhiliselt tegutsen Tartus, aga aeg-ajalt teen hingamisgruppe ka Ida-Virumaal, Tallinnas ja Pärnus. Individuaalseansse pakun Tartus ja Tallinnas.
Igasse päeva mahutan tegevusi, mis toidavad ja arendavad minu vaimu ning aitavad keha vormis hoida. Nii tegelen regulaarselt meditatsiooni, budistlikke praktikate, tantsimise ja looduses matkamisega.

telefon: 524 0468;
e-mail: virge.kuivjogi@gmail.com;
www.loomenauding.ee