Hingmispraktikate õhtu “Lõpp hea- kõik hea”

Aasta viimane hingamisõhtu on täis harjutusi, üllatusi ja vabastavaid hingetõmbeid.

Kliki pealkirjal ja vaata kogu sündmust.

Elu ja meie ise selle voolus oleme pidevas muutumises. Sestap on hea olla selguses, mis on meis ja meie maailmas on oma aja ära elanud või tahab avalduda teises vormis. Kuidas aktsepteerida iseennast, teisi inimesi ja tervet maailma just sellisena, nagu need on? Kuidas leida üles endast hingesoovid, mis loova kooskõla ja toovad rahu? Otsime ja leiame vastuseid, jagame kinke ja kallistusi, värvime mõtteid ja unistusi ♥

Hingamine on otseselt seotud vaimu ja elujõuga. Tähelepanu pööramine hingamisele on vististi maailma kõige levinum mõtlusharjutus ja keskne element joogas. Hingamispraktikate abil saab tahtlikult esilekutsudamuutunud teadvuse seisundi, mis võimaldab kogeda ennast ja maailma sügavamalt kui argipäevane tavateadvus. See annab võimaluse kogeda ja mõista oma sügavaid ressursse ning seeläbi neid igapäevaelus teadlikult kasutada. Lisaks suurendab hingamisprotsess loovust, sest hea kontakt keha, tunnete ja vaimuga annab inimesele loomisjõu.

Vabastav hingamine on praktiline vahend oma energiataseme tõstmiseks. Seda on soovitatav teha regulaarselt, ent ka ühekordsel praktiseerimisel toob see lõõgastust ja pakub füüsilist ning hingelist rahulolu. Hingamispraktikad mõjuvad inimestele korrastavat ning avaldavad stressivähendavat mõju.

Kalevi 11-1, Tartu (vajuta välisukse kõrval tablool nr. 1)
Teisipäeval 29.detsembril 18.15-21.15

osalemistasu 15 eurot

Juhendaja on Virge Kuivjõgi

Palun registreeru online:http://goo.gl/forms/VghdqZLA3j
või virge.kuivjogi@gmail.com
või 524 0468

Hingamispraktikad aitavad:
vabastada emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid
alandada stressitaset
lõõgastuda ja lõdvestuda
jõuda mõtteselguseni
leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu
tunda loovuse ja loomingulisuse kasvu
suurendada elujõudu

Olen õppinud hingamisterapeudiks ja töötan klientidega 2008. aastast. Tartu Ülikoolis lõpetasin suhtekorralduse eriala. Viimase kümne aasta jooksul olen õppinud erinevaid teraapiaviise ja täiendanud ennast paljudel kursustel. Kõige rohkem on mind inspireerinud vabastav hingamine ning teised hingamispraktikad. Korraldan ka üritusi teistele terapeutidele ja õpetajatele. Olen valinud sellised praktikad, mis pannud mul silmad särama ja mida on rõõm teistega jagada. Põhiliselt tegutsen Tartus, aga aeg-ajalt teen hingamisgruppe ka Ida-Virumaal, Tallinnas ja Pärnus. Individuaalseansse pakun Tartus ja Tallinnas.

Igasse päeva mahutan tegevusi, mis toidavad ja arendavad minu vaimu ning aitavad keha vormis hoida. Nii tegelen regulaarselt meditatsiooni, budistlikke praktikate, tantsimise ja looduses matkamisega.

telefon: 524 0468;
e-mail: virge.kuivjogi@gmail.com;
www.loomenauding.ee