Tartu Hingamiskontsert

E 19. okt. Tartu Loodusmajas, kell 18.15-21.15

kliki pealkirjal ja vaata kogu sündmust

Hingamiskontserdil ühinevad  erinevad kogemuspraktikad. Teadlik hingamine ja hääletöö  annab võimaluse saada kontakti sügavate isiksuse osadega ning  muusika toetab  sisemist rännakut.  Kontsertidel osalemine väärtuslik õppimise-kogemise õpituba teadlikul enesearenguradadel liikujatele. Energiat virgutav hingamine ja harmoniseeriv heliruum pakub toetust ka füüsilisele tervisele ja samuti aitab kaasa isiksuse probleemide lahendamisele.
Ootatud on nii kogenud hingamispraktikud kui ka esmahuvilised.

KAVAS
*Sissejuhatus: hingamispraktikate ja hääletöö tutvustamine
*Soendusharjutused: hääle- ja kehatöö
*Hingamiskontsert: vabastava hingamise seanss elava muusikaga (harmoniseerivad rütmid, tervendavad helid, intuitiivne laul ja hääle impovistastioonid)
*Lõpuring: kogemuste jagamine ja küsimustele vastamine
Kontsert-õpituba kestab 3 tundi

HELI JA MUUSIKUD
Kontserdi ajal kõlavad iidsed muusikariistad, mille kõla pole ainult lummavalt ilus, vaid omavad ka tervendavaid omadusi: GONGID, DIDGERIDOO, TIIBETI HELIKAUSID, FLÖÖDID. Saate tunnetada nende vibratsiooni ja koos hingamisega tekitada resonantsi oma kehas.

Kõlab ka ÜLEMHELI- ja KURGULAUL, selle kuulamise ajal muutub ja süveneb taju, rahuneb või isegi vaikib meel, laieneb teadvus, ilmuvad mitmesugused taipamised ja välgatused.

Hingamisprotsessi toetavad laulu ja muusikaga Tervendavate Helide Keskuse loojad ja juhendajad:  LILIA MÄRTMAA ja DENIS VINOGRADOV http://www.prosvet.eu/est/lilia/

Foto-17HINGAMISPRAKTIKA
Vabastav hingamine on praktiline vahend oma energiataseme ja vibratsiooni tõstmiseks. Seda on soovitatav teha regulaarselt, et hoida stressitase madalal, meel rõõmsa ja hing kergena. Ent ka ühekordsel praktiseerimisel toob see lõõgastust ja pakub füüsilist ning hingelist rahulolu. Kooshingamine loob toetava ja väestava ühisenergia.

VIRGE KUIVJÕGI – hingamisterapeut. Teen seda, mis mul endal on pannud silma särama ja mida on rõõm teistega jagada. Töötan igapäevaselt hingamisterapeudina (põhiliselt Tartus ja Tallinnas, aga kord kuus teen hingamispraktikate gruppe ka Tallinnas, Ida-Virumaal ja Pärnus)  ja korraldan enesearenguüritusi (5 rütmi tants, hääle- ja liikumisõpitoad, kontserdid, TRE, tantra jne.) www.loomenauding.ee

Denis ja LiliaHingamiskontsert AITAB
vabastada emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid
alandada stressitaset
lõõgastuda ja lõdvestuda
jõuda mõtteselguseni
leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu
tunda loovuse ja loomingulisuse kasvu
suurendada elujõudu

REGISTREERU ONLINE http://goo.gl/forms/2hmFbYfUw7
või tel 5240468 või virge.kuivjogi@gmail.com

Osalustasu on 20 eurot
Võid maksta ülekandega Loomenaudingurõõm OÜ EE112200221056382849 (hiljemalt 18.okt)  või tasuda kohapeal sularahas. Ülekandes märkige palun osaleja nimi ja ürituse kuupäev (19.okt).

Aeg: Esmaspäeval 19. oktoobril kell 18.15-21.15
Aadress: Tartu Loodusmaja saalis, Lille 10
Parkimisinfo: parkimine on hoovis või Lille tänaval (peale 18.00 tasuta)
Kaasa: (jooga)matt ja/või tekk või magamiskott (Kui Sa ei saa, siis anna sellest korraldajatele teada)

KUIDAS TOIMUB HELITERVENDUS?
Enamuse oma ajast veedame valdavalt katkematus taustamüras, kaasaarvatud meie enda mõttelärm. Tõstetud energeetilises olekus ja harmoonilises helivibratsioonis tekib vaikus ning mõtete voog peatub. Vaikuses võib saada kuuldavaks südamesoovid, sügavad taipamised ja ideed, mis aitavad olla kooskõlas iseenda ja maailmaga.

Meie keha aatomid on pidevas liikumises. Liikumine tekitab heli. Heli on alati vibratsioon ja igal meie organil on oma helikõrgus. Kui me jääme haigeks, siis see näitab, et kuskil meie isiklikus võnkesageduses on tekkinud ummistus. Heliterapeudid teavad rääkida, et haigetel kohtadel ravi-instrumendid (nt helikausid) pikalt ei helise.  Harmoonilises heliruumis viibimisega  ja hääle tegemisega on võimalik avada energeetilisi ummistusi. Nii saavad keharakkude sagedused tagasi harmoonia, tervis hakkab paranema ja meel helgemaks muutuma.

hingamiskontsert Tallinn 031015TAGASISIDE
Vabastav hingamine koos heliteraapiaga oli väga võimas. See, mis minuga toimus, seda ei oska seletada, tegin seda esimest korda. Minu sees oli nagu suurpuhastus, vabanesin millestki, mida ma olin endas  hoidnud ja säilitanud. Hingel on nüüd parem, selg on sirgem ja seda kõige otsemas mõttes. Ma tänan veelkord selle kogemuse eest kõiki, kes selleks oma osa andsid ja eriti Virget.
Hingamiskontserdil osaleja tervisepäevadel “Hingamise vägi 2014”

Tänud veelkord eilse päeva eest! Analoogseid üritusi võiks rohkem olla! Need harjutused + hingamine elava muusikaga oli väga väärt kogemus. Aitäh!
Kristel