kursus “Tantra elemendid” 25.-26.07.15

kliki pealkirjal ja vaata kogu sündmust
English version below (and click on headline)
tõlge eesti keelde

Suurepärane ja armastatud tantraõpetaja Shashi Solluna otsustas ühel mõnusal suisel nädalavahetusel Eestis jagada sügavuti oma kogemusi, teadmisi ja oskusi. Ta ühendab oma väed tegusa 5 Rütmi õpetaja Eugene Hedlundiga ja 25.-26. juulil Tallinnas kursus toimubki. Haara kinni võimalusest ja osale põneval tantakursusel!

Klassikalise tantrapraktika puhul aktiveeritakse eluenergia, tegeledes 5 elemendi ja tsakrasüsteemiga. Sellel nädalavahetusel avastame neid elemente läbi puudutuste, massaazhi, tantsu ja meditatsiooni. Elemendid põhinevad iidsel tantrasüsteemil, mida kutsutakse “kashmiri shavinismiks” ja millel on ka tänapäeva inimestele palju pakkuda.

Me kõik otsime energiat, kuigi enamus ei taipa seda. Me otsime energiat loodusest, pidudelt-üritustelt ja soovime saada energiat inimestelt, kes on meile atraktiivsed. Tantras me saame teadlikumaks sellest asjaolust, et me pidevalt anname ja võtame vastu energiat. Samuti on meie võimuses äratada energiad enda sees.

Sellel nädalavahetusel uurime sügavuti energia aktiveerimist ja muutume paljudel tasanditel tõeliselt elusaks.

Kursusele on oodatud mehed ja naised, paarid ja üksi tulijad.

Juhendajad:

Shashi Solluna
Shashi on rahvusvaheline taoistliku püha seksuaalsuse ja tantra õpetaja. Ta õpetab üle maailma juhatades juturinge, tehes õpitubasid ja kursuseid ning esinedes festivalidel. Ta on ka tantraõpetajate treeningute üks eestvedajatest Kagu-Aasias. Ta on õppinud Oxfordi Ülikoolis psühholoogiat ja seejärel süüvis budismi ning advaita vedanta õpetustesse. Kuni lõpuks 15 aastat tagasi leidis enda jaoks tantra. Siis viisid õpingud kuulsa meistri Mantak Chia juurde, kellega ta on ka koos koolitusi teinud. Teadmisi klassikalist tantrast omandas ta Agama koolist. Lisaks eelnimetatutele on Shashi olnud ka reiki ja meditatsiooni õpetaja. Kuni lõpuks ta otsustas spetsialiseeruda tao ja tanta õpetustele. Nõnda Shashi käsitleb ja annab edasi põnevat õpetuste kogumit, kus on ühelpoolt taoistlikud energeetilised praktikad ja teisalt tantristlikud teraapiad. Praegusel ajal on tal ka käsil dokumentaalfilm tantrast, mis kannab nime: “Sex to Spirit”.

Rohkem Shashist:
http://www.sollunatantra.com/shashi-solluna.html
Loe intervjuud Shashi Sollunaga:
http://www.sollunatantra.com/interview-with-shashi.html


Eugene Hedlund

on sertifitseeritud 5 rütmi õpetaja, ta on akrediteeritud 5 rütmi õpetajate assotsatsiooni poolt (5Rhythms Teacher’s Association). Eugene on School of Tribal Tantra asutaja ja õpetaja. Peamiselt õpetab 5 rütmi ja tribal tantrat Californias San Diegos, aga ta teeb õpitubasid ka mujal Ameerikas ja Euroopas.

Eugenist rohkem: http://www.5rhythms.com/teachers/Eugene+Hedlund

Loe Eugene intervjuud ” Suurim tarkus on peidus Sinu kehas” http://goo.gl/3JIo3J

Kursuse aeg ja koht:
25.-26. juuli 2015
laupäev 9.00 kuni 21.00
pühapäev 9.00 kuni 16.00
Võta laupäeval ühes lõuna- ja õhtusöök ja pühapäeval lõuna.
Pausid on lühikesed ja programm intensiivne.
Taiji Klubis Pärnu mnt 102, E korpus, II korrus

Osaluspanus kursusele registeerudes ja ettemaksu tasumisel:
kuni 20. juulini 150 eurot, paaridele 280 eurot
hiljem 165 eurot, paaridele 310 eurot

Osaluspanus sisaldab ettemaksu (40 eurot), mille palume tasuda ülekandega (vt altpoolt), ülejäänud summa tasumine toimub kohapeal sularahas.

Registreerumine: saada kiri virge.kuivjogi@gmail.com ja tasu tagastamatu ettemaks 40 eurot
Loomenaudingurõõm OÜ EE112200221056382849, selgitusse märgi algelement ja osaleja nimi.

Lisainfo: virge.kuivjogi@gmail.com või 524 0468

SHASHI SOLLUNA ja EUGENE HEDLUNDi teised üritused Eestis 22.07-26.07:
K 22.07 algus 19.00 meestele!
https://www.facebook.com/events/1761084650784985/

K 22.07. algus 18.30 naistele!
https://www.facebook.com/events/1605816649693540/

N 23.07 algus 18.30 TALLINNAS 5 Rütmi tantsurännak
https://www.facebook.com/events/492068094275246/

R 24.07 algus 18.30 PÄRNUS 5 rütmi tantsurännak
https://www.facebook.com/events/882223921813129/

L-P 25.-26.07 kursus „Tantra elemendid“
https://www.facebook.com/events/483484971810342/

ENGLISH VERSION

Weekend workshop “Tantric Elements”

In classical Tantra, one can activate the energies of life by working with the five elements and the chakra system. In this weekend we will explore these elements through touch, massage, dance and meditations. This is rooted in an ancient Tantra system called “Kashmiri Shaivism”, and yet has so much to offer us even today.

We are all seeking energy, though most people do not realize it. We seek the energy of natural places, the energy of parties and events, and the energy of people we are attracted to. In Tantra, we become conscious of this fact and then we can consciously give and receive energy. We can also awaken energies within us.

This weekend we will explore this energy activation, and become truly alive on many levels!

We welcome both men and women, alone or with a partner.

Shashi Solluna:
Shashi teaches around the world: women’s groups, men’s groups and mixed groups. Talks, workshops and festivals. She is currently making a film on the path of Sex to Spirit. She facilitates month-long teacher trainings for women in SE Asia, and is certified by Mantak Chia.

More about Shashi:
http://www.sollunatantra.com/shashi-solluna.html
interview with Shashi Solluna:
http://www.sollunatantra.com/interview-with-shashi.html

Eugene Hedlund
is an accredited 5 Rhythms teacher and founder of the School of Tribal Tantra He is based in San Diego, California and teaches 5 Rhythms and Tribal Tantra workshops throughout the US and in Europe.
http://www.5rhythms.com/teachers/Eugene+Hedlund

Time and value:
25 July and 26 July 2015
Satrurday 9 am to 9 pm
Sunday 9 am to 4 pm
Take lunch and dinner with you.
Taiji Club, Tallinn Pärnu mnt 102, E corpus, II floor

Price:
Until 20 July 150€, for couple 280 €
Later on 165 €, for couple 310 €
Price includes prepayment (40 €) , which we ask you to pay transfer (see below), the remaining amount will be paid cash on site.

Registration: Send a message to virge.kuivjogi@gmail.com and transfer prepayment 40 € (non-repayable) Loomenaudingurõõm OÜ EE112200221056382849, Please indicate “element” and participant’s name on the payment.

Further information: virge.kuivjogi@gmail.com or +372 524 0468