Hingamishommik Pärnus

Hingamishommikul teeme energeetilisi harjutusi, hingamispraktikaid ja vabastavat hingamist, et luua tasakaalu ja selgust.  Neist saad inspiratsiooni ja praktilisi teadmisi, kuidas muuta igapäevaelu rahuldustpakkuvamaks, vabaneda  emotsionaalsetest  ja füüsilistest pingetest.

Võib-olla oled harjunud võitlema ja pingutama nende asjade nimel, mida soovide oma ellu, eriti tööd tehes. Võib paned mõnikord tähele, et käitud teisiti kui süda soovib, sest kardad ennast järgides ei saa elus hakkama.  Ent samas igatsed mõnusamat olekut ja lihtsamat toimetulekut.  Südamehääl  räägib läbi intuitsiooni. Ta saadab vaikseid tõukeid, ettepanekuid ja inspireerib. Hirmud võivad varjata intuitsiooni häält. Oskus panna tähele ja järgida, mida süda ja vaist väljendavad, võib hakkata avama võimalusi. Hingamishommikul  saad kogemuslikult läbida praktikaid, mis aitavad rahustada meelt ja tõsta energiataset. See aitab teadlikkult kontakti  luua sügavamate isiksuse osadega ja seeläbi tunnetada endale sobivaimaid valikuid.

Osalema on oodatud nii kogenud hingajad kui esmahuvilised.
Varustus on kohapeal olemas.

Vabastav hingamine on praktiline vahend oma energiataseme tõstmiseks. Seda on soovitatav teha regulaarselt, et hoida stressitase madalal, meel rõõmsa ja hing kergena. Ent ka ühekordsel praktiseerimisel toob see lõõgastust ja pakub füüsilist ning hingelist rahulolu.

Hingamispraktikad aitavad:
vabastada emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid
alandada stressitaset
lõõgastuda ja lõdvestuda
jõuda mõtteselguseni
leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu
tunda loovuse ja loomingulisuse kasvu
suurendada elujõudu

Riietu mõnusalt ja mugavalt, võta kaasa pudel vett ja kerge tekk.

Aeg ja koht:
Pühapäev  12. aprill  11.00-14.00
Pärnu Tiibeti budismi keskus Drikung Dorje Tšö Dzong
Hospidali 4, Pärnu (sissekäik on hotelli St. Peterburgi poolsest küljest

Osalemistasu 15 eurot
juhendaja: Virge Kuivjõgi

Registreeru: virge.kuivjogi@gmail.com või 524 0468