7 hingamisõhtu mees- ja naisenergia

Kalevi 11-1, Tartu
Teisipäeval 8. detsembril kell 18.15-21.15

Inimestena suhtleme erinevatel tasanditel, mõne vastu on meil soojad tunded, teisega on hea intellektuaalne klapp, kolmanda puhul võime kogeda, et oleks tegemist justkui hingesugulasega. Hingamispraktikate abil saab tahtlikult esilekutsuda muutunud teadvuse seisundi, mis võimaldab kogeda ennast ja maailma sügavamalt kui argipäevane tavateadvus. Hingamispraktikas õpime energeetiliselt tundma iseenda nelja erinevat tasandit. See annab võimaluse mõista ja kogeda oma sügavaid ressursse ning seeläbi neid igapäevaelus teadlikult kasutada.

Praktika kirjeldust võib täiendada Albert Einsteini tõdemusega: „Teadmine on see, mis on tulnud läbi kogemuse, ülejäänu on kõigest informatsioon.“

Hingamisõhtu võimaldab nautida nii iseenda kui teiste isikupära ja individuaalsust, samas kogedes ühendatust ja üksolemist. Praktika annab võimaluse tundma õppida mees- ja naiseenergia poolusi. Mees- ja naisenergia kuuluvad kokku, nad on Ühe kaks aspekti. Üks otsib Ühtsust, teine loob Individuaalsust. Viimane on just niisama väärtuslik kui esimenegi. Tundes ennast mõlemas energias mõnusalt, oled võimeline looma inimestega sügavaid suhteid, samas jäädes iseendaks.

Osalema on oodatud nii kogenud hingajad kui ka esmahuvilised.
Pane selga mugavad riided.

Aeg ja koht:
Kalevi 11-1, Tartu (vajuta välisukse kõrval tablool nr. 1)
Teisipäeval 8.detsembril 18.15-21.15

osalemistasu 15 eurot

Juhendaja: Virge Kuivjõgi

Palun registreeru online:http://goo.gl/forms/4aH45I9ESt
või
virge.kuivjogi@gmail.com või telefonil 524 0468

 

Hingamispraktikad on efektiivne meetod energiataseme tõstmiseks. Seda on soovitatav teha regulaarselt, et hoida stressitase madalal, meel rõõmsa ja hing kergena. Ent ka ühekordsel praktiseerimisel toob see lõõgastust ja pakub füüsilist ning hingelist rahulolu.

hingamispraktikad aitavad:
vabastada emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid
alandada stressitaset
jõuda mõtteselguseni
teha teadlikumaid valikuid
lõõgastuda ja lõdvestuda
leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu
tunda loovuse ja loomingulisuse kasvu
kogeda rohkem energiat kehas