3 hingamisõhtu mees- ja naisenergia

Tartus Kalevi 11-1, teisipäeval kell 18.15-21.15 (vajuta ukse kõrval oleval tablool nr.1)
Kliki pealkirjal ja vaata tervet sündmust!

Hingamisõhtul läheneme mees- ja naisenergiate tasakaalustamisele läbi kolmanda tšakra. Kolmas tšakra ehk Solar plexus on seotud elujõu, loova energia ja võimuga. Tasakaalus kolmas energiakeskus laseb kogeda iseendas jõudu, mis ei ole agressiivne ega hävitav. Tasakaalutus selles piirkonnas paneb inimesed väljendama end agressiivselt, kontrollivalt või liiga tagasihoidlikult. Mõlemad lähenemisviisid tulevad abitusest. Kolmas energiakeskus on ka “Mina” ehk ego keskus. Ego tunnistamine ja tundma õppimine on vajalik inimese spirituaalsele poole kasvamisel. Ego energia on austustvääriv. Tõeline vägi peitub ego ja vaimu ühendamises.

Terve ego energia ja tervenenud solar plexus annab enesekindluse. See pole üleolek, mis tekib suureks paisunud egoga. See tähendab enese usaldamist. Hingamisõhtu eesmärk on pakkuda õrna mõistmist ja armastavat tuge nendele isiksuse osadele, mis on haiget saanud, et taastada oma olemuse loomisjõud, ilu ja mänguhimulisus.

Hingamisõhtul teeme energiat virgutava harjutuse ja läbime praktika. Peale praktikat järgneb vabastava hingamise sessioon, õhtu lõpetab jagamisring. Kooshingamine loob toetava ja väestava ühisenergia.

Osalema on oodatud nii kogenud hingajad, kui esmahuvilised.
Varustus on kohapeal olemas.

Toimumiskoht ja aeg:
teisipäeval 10.novembril
18.15- 21.15 Tartus Kalevi 11-1

Osalemistasu 15 eurot

Registreeru KINDLASTI online: http://goo.gl/forms/4aH45I9ESt

Sind oodates,
Virge

Vabastav hingamine on praktiline vahend oma energiataseme tõstmiseks. Sobib igale vanusele. Seda on soovitatav teha regulaarselt, et hoida stressitase madalal, meel rõõmsa ja hing kergena. Ent ka ühekordsel praktiseerimisel toob see lõõgastust ja pakub füüsilist ning hingelist rahulolu.

Vabastava hingamine aitab:
vabastada emotsionaalseid ja füüsilisi pingeid
alandada stressitaset
lõõgastuda ja lõdvestuda
leida endas rõõmu, harmooniat ja tasakaalu
teadvustada tegelikke vajadusi
parem kontakt tunnetega
loovuse ja loomingulisuse kasvu
leida kontakt energiaga kehas