Virge Kuivjõgi

kliki nimel 🙂

Õppisin hingamisterapeudiks Algallika hingamistöö koolitusel (3a.) ja Inspiraktiva hingamisterapeutide koolis (2a.) Tartu Ülikoolis olen lõpetanud suhtekorralduse eriala. Terapeuditööga alustasin aastal 2008.

Viimase kümne aasta jooksul olen õppinud erinevaid tervendusviise. Kõige rohkem on mind ennast toetanud, õpetanud ja lõputult inspireerinud vabastav hingamine ning teised hingamispraktikad.  Iseäranis on mind paelunud tehnikad ja treeningud, mille eesmärgiks on olla teadlikus ühenduses sisemise väe ja tarkusega. Püüan ka oma töös innustada inimesi ennast usaldama ja leidma üles oma loomejõud, hingetarkus ja vägi, mis aitavad üle saada haigustest, keerulistest elusituatsioonidest või leida toetuspunkte, kuidas hingesoovid luua siia maailma.

Teen seda hingamisterapeudi töös kui ka korraldan ja vahendan sündmusi, mis mul endal on pannud silma särama ja mida on rõõm teistega jagada (5 rütmi tants, liikumisõpitoad, kontserid, TRE, tantra jne.). Põhiliselt tegutsen Tartu Loomemajanduskeskuses, aga aeg-ajalt teen hingamisgruppe  Ida-Virumaal, Tallinnas ja Tartus. Individuaalseansse pakun Tartus ja Tallinnas.

Vabal ajal armastan sukelduda muusikamaailma või korjata tarkust üles raamatutest ja metsa vahelt.  Ma tunnen tänulikkust kõigi oma põnevate õpetajate vastu, olgu need õppejõud, teekaaslased või sisemised väljakutsed!

Kui soovid läbida vabastava hingamise individuaalsessiooni või osaleda hingamisgrupis, siis võta ühendust:

Virge: telefon 524 0468 või virge.kuivjogi@gmail.ee